Schrijf jij ook een (spannend) verhaal, maar loop je ergens tegenaan? Laat Marie-José dan meelezen en jou helpen bij het verbeteren van het manuscript.

Optie 1: een eerste analyse

Beoordelen van jouw eerste 2500 woorden voor 99,- (excl. btw) of eerste 5000 woorden voor 139,- (excl. btw)

Na het lezen van jouw werk, ontvang je een verslag met de bevindingen over gekozen structuur, de personages(s), de plot en schrijfstijl. Je kan daarna zelf aan de slag met het verbeteren van het verhaal.

Optie 2: een sparringssessie

Afhankelijk van je vraag is een sparringssessie over jouw manuscript mogelijk. Een online sparringssessie kost per uur 89,- (excl. btw)

Optie 3: manuscriptbegeleiding

Tijdens manuscriptbegeleiding wordt er gekeken naar de opbouw van het verhaal, de verhaallijnen, de personages, de plot en de schrijfstijl.

Na het lezen van jouw werk, ontvang je een uitgebreid verslag. Hierin geeft Marie-José niet alleen haar oordeel, maar natuurlijk ook advies om bepaalde zaken te verbeteren om het manuscript naar een hoger niveau te tillen.

Tot 20.000 woorden 449,- (excl. btw)

Tot 40.000 woorden 799,- (excl. btw)

Tot 90.000 woorden 1249,-  (excl. btw)

Na het maken van concrete afspraken en de inzending ontvang je de bevindingen binnen 4 weken retour.

Aanmelden of meer informatie?

Wil je je graag aanmelden voor een analyse, sparringssessie of manuscriptbegeleiding, of wil je meer weten? Stuur dan gerust een e-mail naar info@verweijcopywriting.nl.